Ισόπαλος 2-2 με τον Πλατανιά ο… αγνώριστος Ολυμπιακός

Ισοπαλία 2-2 απέσπασε μέσα στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό (που παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές) ο Πλατανιάς, πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση σε παιχνίδι για το Κύπελλο.

Οι Πειραιώτες εμφανίστηκαν... κυριολεκτικά αγνώριστοι, καθώς είχαν για πρώτη φορά φέτος στο βασικό σχήμα τους Καπίνο, Ζντιέλαρ, Τζάνδαρη, Κολοβό, Βούρο και Τσιμίκα, και δυσκολεύτηκαν απέναντι στον Πλατανιά, που μπήκε με “τσαμπουκά” για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, και τα κατάφερε.

Οι Κρητικοί βρέθηκαν μπροστά στο σκορ στο 29', με τον Ράμος να εκμεταλλεύεται το τραγικό λάθος του Ντα Κόστα και να πλασάρει τον Καπίνο για το 1-0, πριν ισοφαρίσει στο 47' ο Ερνάνι με έξυπνη απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Όμως οι φιλοξενούμενοι δεν απογοητεύτηκαν, και παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός απείλησε στο 74' με το σουτ του Ερνάνι που απομάκρυνε δύσκολα ο Κοκκαλάς σε κόρνερ, ήταν αυτοί που πήραν και πάλι το προβάδισμα στο 78', με σουτ του Μπανανά πάνω στην κίνηση.

Οι “ερυθρόλευκοι” κατάφεραν πάντως να διατηρήσουν το αήττητό τους εντός των συνόρων με σκόρερ και πάλι τον Ερνάνι στις καθυστερήσεις.

Ο Πλατανιάς τελείωσε το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, καθώς στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Πάγκαλος.

Σε άλλο παιχνίδι για το Κύπελλο, ο Αστέρας Τρίπολης συνέτριψε με 4-0 την Καλλονή, με δύο γκολ του Σκουρτάι (49' και 71' με πέναλτι) και από ένα των Λανθαρότε (21') και Φερνάντες (87').