Διπλό-ανάσα για τον Ατρόμητο στη Βέροια

Νικητής έφυγε από τη Βέροια ο Ατρόμητος, που έκαμψε δύσκολα την αντίσταση της τοπικής ομάδας με 1-0 και επέστρεψε στις νίκες, μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες στη Superleague.

Οι Περιστεριώτες μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει στο 5’ με το σουτ του Λε Ταλέκ που απέκρουσε ο Λόπεθ ή στο 20’ με το χαμένο τετ α τετ του Μπρίτο, ενώ στο 29’ και πάλι ο Μπρίτο εξ επαφής έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Και αφού η Βέροια δεν κατάφερε κόντρα στη ροή του αγώνα να ανοίξει το σκορ στο 30’, με τον Αμπντούν να μην μπορεί να νικήσει τον Γκορμπούνοφ στο τετ α τετ, ο Ατρόμητος τα κατάφερε τελικά με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, με σκόρερ τον Λε Ταλέκ, μετά από μπαλιά-μισό γκολ του Πίτου Γκαρσία.

Η Βέροια απείλησε στο 60’ με το σουτ του Μερεμπασβίλι που πέρασε μόλις άουτ, ενώ η μεγάλη ευκαιρία της «Βασίλισσας του Βορρά» ήρθε στο 90’, όταν ο Γιουσούφ από πλεονεκτική θέση δεν έκανε καλό σουτ, κι έτσι το 0-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Με τη νίκη αυτή, ο Ατρόμητος προσπέρασε τη Βέροια στη βαθμολογία, φτάνοντας τους 9 βαθμούς, έναντι 8 της σημερινής αντιπάλου του.