“Στα χέρια” Χριστοδουλόπουλος-Μπουμσόνγκ

Σε έντονη αντιπαράθεση ήρθαν οι Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και Λάζαρος Χριστοδουλοπουλος κατά την προπόνηση του Παναθηναϊκού την Παρασκευή. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γάλλος στόπερ έκανε ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Ζέκα και στη συνέχεια ο Χριστοδουλόπουλος έκλεψε τη μπάλα, δίνοντας πάσα σε ένα συμπαίκτη του και όχι στον Μπουμσόνγκ.

“Άσε μου την μπάλα, αφού έχω μέτωπο την εστία”, είπε στον Χριστοδουλόπουλο. “Τι λες; Πάσα έδωσα. Άσε με να παίξω”, απάντησε ο διεθνής μεσοεπιθετικός. “Την άλλη φορά, που θα αντιμιλήσεις θα σε κλοτσήσω, όπως τον Ζέκα, αλλά θα το κάνω επίτηδες», είπε σε έξαλλη κατάσταση ο “Μπουμ”. “Τι είναι αυτά που λες, ρε;” ανταπάντησε, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής και κάπου εκεί άναψαν τα αίματα για τα καλά...

Μετά τα παραπάνω ο Μπουμσόνγκ έπιασε τον Χριστοδουλόπουλο από τα μαλλιά και του απαγόρευσε να μιλά, ενώ από την πλευρά του ο δεύτερος προσπάθησε να τον αποφύγει. Μετά τα τελευταία λόγια του Χριστοδουλόπουλου, παρενέβησαν οι συμπαίχτες τους και ηρέμησαν τα πνεύματα, με τους ιθύνοντες να τονίζουν ότι το ζήτημα θεωρείται λήξαν.