Ρότσα: Οπαδός της Τότεναμ, εύχεται να την “πληγώσει”

Συγκρατημένα αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Πέμπτης κόντρα στην Τότεναμ στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν για την τελευταία αγωνιστική του δέκατου ομίλου του Europa League.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Παναθηναϊκός επιζητά μόνο νίκη προκειμένου να προκριθεί ενάντια στα σπιρούνια στη φάση των 32 του Europa League. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, με δηλώσεις του στους εκπροσώπους του Τύπου, λίγο πριν η πτήση των πρασίνων πετάξει από το Ελευθέριος Βενιζέλος για το Λονδίνο, αποκάλυψε πως παλιότερα ήταν οπαδός της Τότεναμ στην Premier League, καθώς σε εκείνη αγωνιζόταν ο παλιόφιλός του, Οσβάλντο Αρντίλες! Ο Αργεντίνος προπονητής δήλωσε επίσης ότι ελπίζει πως θα "πληγώσει" το σύλλογο του Λονδίνου, στην προσπάθεια πρόκρισης του τριφυλλιού.

Χαιρόμαστε που διεκδικούμε μέχρι τελευταία αγωνιστική την πρόκριση, έχουμε πιθανότητες και θα τις εξαντλήσουμε. Εγώ είμαι ικανοποιημένος που η ομάδα γίνεται όλο και καλύτερη, που πιστεύει στην αξία της και είναι πιο ομαδική από πριν. Έχουμε καλή ψυχολογία, ξέρουμε πως θα είναι δύσκολα αλλά πάμε για να τα καταφέρουμε".

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα δήλωσε ότι ο Παναθηναϊκός διατηρεί το 100% των δυνάμεών του για το ματς του Γουάιτ Χαρτ Λέιν.

"Τον Ολυμπιακό θα τον δούμε μετά την Τότεναμ. Ελπίζω να φύγουμε χαρούμενοι από την Αγγλία", ευχήθηκε ο κόουτς του τριφυλλιού. Δεν σας κρύβω πως παλιά υποστήριζα την Τότεναμ, λόγω του Οσβάλντο Αρντίλες που ήμασταν φίλοι, αλλά παρότι την αγαπώ, μακάρι να την πληγώσω...».