Θωρακίζει το κέντρο με Σο ο Ρότσα

Τη χρησιμοποίηση δύο κλασικών ανασταλτικών μέσων σκέφτεται για το ματς του Παναθηναϊκού την Πέμπτη με την Τότεναμ στο Λονδίνο για το Europa League ο Χουάν Ραμόν Ρότσα. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» σχεδιάζει να θωρακίσει τη μεσαία γραμμή με την ταυτόχρονη παρουσία Βιτόλο και Σο, τον Σισοκό σε πιο ελεύθερο ρόλο και τους Ζέκα-Μαυρία στα άκρα.

Από εκεί και πέρα, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Βύντρα και Τριανταφυλλόπουλος αναμένεται να είναι η τετράδα της άμυνας, με τους Πετρόπουλο και Τοτσέ να διεκδικούν τη θέση του σέντερ φορ. Ετοιμοπόλεμος είναι και ο Μαρίνος, ενώ ο Κουίνσι παρότι ακολούθησε χθες το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος αναμένεται να μείνει στην Αθήνα και να ετοιμαστεί για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Σίγουρα εκτός θα είναι οι Πίντο και Μπουμσόνγκ.

Η εν Ελλάδα προετοιμασία για το ματς της Πέμπτης ολοκληρώνεται σήμερα με προπόνηση το μεσημέρι, εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αποτελείται από 22 παίκτες, ενώ το απόγευμα (19:00) θα υπάρξει η αναχώρηση για το Λονδίνο, όπως αναφέρει το sport-fm.gr.

* Στο πλευρό του Παναθηναϊκού στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» υπολογίζεται πως θα βρίσκονται τουλάχιστον 2.000 φίλοι της ομάδας.

Θέλει να μείνει ο Πετρόπουλος

Αναγεννημένος δείχνει και αισθάνεται ο Αντώνης Πετρόπουλος μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Χουάν Ραμόν Ρότσα. Ο 26χρονος επιθετικός έχει την εμπιστοσύνη του προπονητή του σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε επί Ζεσουάλδο Φερέιρα. Έτσι ενώ μέχρι πρότινος η αποχώρησή του από την ομάδα το Γενάρη ως ελεύθερος θεωρείτο δεδομένη, τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Ο Πετρόπουλος δείχνει διάθεση να παραμείνει παρότι έχει προσελκύσει ενδιαφέρον και από ομάδες του εξωτερικού (π.χ. Φορτούνα Ντίσελντορφ).