Λίνεν: Κάνει πίσω για το θέμα Κατίδη

Νερό στο κρασί του φαίνεται να ρίχνει τελικά ο προπονητής των κιτρινόμαυρων, Έβαλντ Λίνεν, στο θέμα με τον Κατίδη, καθώς αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες του greekfootball.gr, να έχουν νέα συζήτηση για να λύσουν ειρηνικά το ζήτημα που προέκυψε.

Ο τεχνικός των κιτρινόμαυρων δεν σκοπεύει να δώσει μεγαλύτερη έκταση και να τιμωρήσει τον νεαρό ποδοσφαιριστή, ενώ σκοπεύει να τον καλέσει για να συζητήσουν και να λύσουν τις όποιες παρεξηγήσεις έχουν δημιουργηθεί.

Η διοίκηση της ομάδας είναι ενήμερη για το συμβάν, ωστόσο έχει αφήσει τον προπονητή της ομάδας να διαχειρίζεται εν λευκώ τέτοιου είδους θέματα.

Θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Κατίδης, με δύο μηνύματά του στο Τwitter, φρόντισε να δείξει την δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι έφυγε από την αποστολή της ΑΕΚ, λόγω του επεισοδίου με τον γυμναστή της ομάδας. Ο νεαρός παίκτης, που δεν θα αγωνιστεί στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έδειξε εμφανώς την στεναχώρια του.

"Κρίμα όμως πολύ, μόνο αυτό", ήταν το πρώτο του σχόλιο. Στο δεύτερο ήταν πιο εκφραστικός: "Γελάω με την ατυχία μου και το κακό πνεύμα που με ακολουθεί εδώ".