Κανονιέρηδες χωρίς τα… κανόνια τους στο Γ. Καραϊσκάκης

Με αρκετές αλλαγές έρχεται στην Ελλάδα η Άρσεναλ για τον αγώνα της έκτης και τελευταίας αγωνιστικής του ομίλου του Champions League με τον Ολυμπιακό.

Οι Κανονιέρηδες έχουν προκριθεί και παίζουν μόνο για την πρώτη θέση κι έτσι ο αγώνας με τον Ολυμπιακό έχει μικρή βαθμολογική σημασία. Σε συνδυασμό με την κακή τους πορεία στο πρωτάθλημα της Premier League, ο Αρσεν Βενγκέρ αναγκάζεται να ξεκουράσει αρκετούς από τους πρωτοκλασάτους παίκτες του ενόψει της αναμέτρηση με τη Γουέστ Μπρόμγουιτς Άλμπιον το Σάββατο 8 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου, ο τεχνικός της Αρσεναλ επέλεξε να πάρει στον Πειραιά από την πρώτη ομάδα τους Τζένκινσον, Αρσάβιν, Ροσίτσκι, Βερμάελεν, Ράμσεϊ, Σκιλασί, Σαμάκ, Ζερβίνιο και Σέζνι, ενώ φαίνεται πως θα αποκλείσει τους Γκιμπς, Σανιά, Αρτέτα, Μερτεζάκερ, Κοσιελνί, Καθόρλα, Γουόλκοτ, Ζιρού, Σάντος, Ποντόλσκι και Γουίλσιρ, οι οποίοι δεν πήραν μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας πριν την αναχώρηση.

Αρκετές αλλαγές, εξάλλου, σκέφτεται να πραγματοποιήσει και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ από πλευράς Ολυμπιακού, μιας και έχει εξασφαλιστεί η συνέχιση της ευρωπαϊκής πορείας των ερυθρολεύκων στο Europa League.