“Σπάει τα κοντέρ” ο Λεβαδειακός με πέντε σερί νίκες

Ικανοποίηση επικρατεί στη Λιβαδειά από τη νέα επιτυχία της ομάδας επί της Κέρκυρας στη Βοιωτία και από το σερί των τεσσάρων συνεχόμενων νικών στη Superleague και πέντε σερί συνολικά, αν υπολογιστεί και εκείνη επό του Πιερικού για το Κύπελλο Ελλάδος.

Αυτό επεσήμανε και ο Χρήστος Λισγάρας και αναφέρθηκε στην πορεία του Λεβαδειακού στο φετινό πρωτάθλημα και στους στόχους για τη συνέχεια:

"Όταν έχεις κάνει τέσσερις νίκες στο πρωτάθλημα, και έχεις έναν βαθμολογικό αέρα, και μία στο Κύπελλο το πρόσημο είναι θετικό. Σίγουρα θέλουμε να έρθει η παραμονή όσο πιο σύντομα γίνεται και από εκεί και πέρα ό,τι προκύψει. Πιστεύουμε ότι το μέλλον θα είναι καλό για εμάς", τονίζει ο αμυντικός των Βοιωτών.

"Με τη νίκη επί της Κέρκυρας, σίγουρα αλλάζει η ψυχολογία. με ένα γκολ ή με μία καλή εμφάνιση. Παίζαμε καλό ποδόσφαιρο, είχαμε πολλές ευκαιρίες και δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε. Τώρα τα καταφέρνουμε καλά σε αυτό τον τομέα, μέσα από την καλή δουλειά που κάνουμε από το καλοκαίρι", συμπλήρωσε ο ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού.