Ο Νιόπλιας είπε “όχι” στον ΟΦΗ

Δεν είχε θετική έκβαση η συνάντηση της ομάδας επιχειρηματιών που ανέλαβε το μέλλον του ΟΦΗ με τον Νίκο Νιόπλια. 

Ο Κοζανίτης τεχνικός μίλησε με τους διοικούντες του κρητικού συλλόγου, όμως, όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε, οι φιλοδοξίες του δεν καλύπτονται απ’ τον ΟΦΗ της Γ’ Εθνικής, αφού επιθυμεί να συνεχίζει την πορεία του σε ομάδα της Σούπερ Λίγκας. 

Αμέσως οι άνθρωποι της ομάδας ενεργοποιούνται για την ανεύρεση εναλλακτικής, με ένα απ' τα πρώτα ονόματα που ακούγονται να είναι του Γιάννη Χατζηνικολάου. Ο ΟΦΗ ψάχνει την επόμενη λύση που θα αναλάβει να οδηγήσει τον ΟΦΗ στην επόμενη μέρα, με τις βασικές προϋποθέσεις να είναι δύο. Αφενός ο τεχνικός που θα πάρει τα ηνία της ομάδας πρέπει να γνωρίζει σε βάθος τη νοοτροπία των ανθρώπων και του σωματείου και αφετέρου να μπορεί να δουλέψει σε ικανοποιητικό βαθμό με νεαρούς ποδοσφαιριστές, στους οποίους θα βασιστεί ο ΟΦΗ για την επόμενη σεζόν. 

Ένα ακόμα θέμα που «καίει» τον σύλλογο αναμένεται να συζητηθεί αύριο, στη συνάντηση του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη με τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Κυρίαρχο θέμα της συνάντησης -αλλά και γενικότερα κάτι που είναι ψηλά στην ατζέντα των ανθρώπων της ομάδας- αποτελεί το γηπεδικό, αφού χρειάζονται αναγκαίες παρεμβάσεις για να μην αντιμετωπίζει προβλήματα. 

Πηγή: sport-fm.gr