Πέρασε αήττητος από τα Πηγάδια ο Αστέρας Τρίπολης

Είχε πολλά προβλήματα, λόγω των απουσιών βασικών παικτών της ομάδας. Βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό στην έδρα της Ξάνθης. Έμεινε με δέκα παίκτες στο 68’, λόγω της κόκκινης που δέχτηκε ο Ουσέρο.

Ο λόγος γίνεται για τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος,παρά τις αντιξοότητες, κατάφερε στα Πηγάδια να πάρει την ισοπαλία με σκορ 1-1 για την 13η αγωνιστική της Superleague κόντρα στην Ξάνθη.

Οι Ακρίτες του Νίκου Κωστένογλου, ο οποίος μετά την αποτυχία να πάρει τη νίκη για άλλη μια φορά, βρίσκεται "υπ' ατμόν", πλήρωσαν την πρωτοβουλία των κινήσεων που έδωσαν στους φιλοξενούμενους και δεν κατάφεραν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς από το γήπεδο.

Ο Αστέρας ταξίδεψε στη Θράκη με πάρα πολλά προβλήματα, λόγω των πολλών απουσιών και βρέθηκε να αντιμετωπίζει κι άλλα κατά την διάρκεια της αναμέτρησης. Όμως, η ομάδα που έχει δημιουργήσει ο Σάκης Τσιώλης δείχνει ότι έχει "ισχυρό μέταλλο" και μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε δυσκολία.

Ο σκόρερ της ισοφάρισης, Χρήστος Καλαντζής, ανήμερα των γενεθλίων του, έκανε το καλύτερο δώρο στην ομάδα του χαρίζοντάς της έναν πολύτιμο βαθμό.

Για την Ξάνθη, η νίκη στην έδρα της ήταν μονόδρομος και παρά το γεγονός ότι όλα έδειχναν να πηγαίνουν εξαιρετικά για τους Ακρίτες, δεν κατάφεραν για ένα ακόμα παιχνίδι να πάρουν τους τρεις βαθμούς που τόσο είχαν ανάγκη.

Οι γηπεδούχοι πλήρωσαν την χαλάρωσή τους όταν ο Αστέρας έμεινε με παίκτη λιγότερο, αλλά και το γεγονός ότι δεν προσπάθησαν να "καθαρίσουν" το παιχνίδι και έδωσαν την πρωτοβουλία στην ομάδα της Τρίπολης.