Νικητής ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στο επεισόδιο με τον Ιμπαγάσα

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ βγήκε αδιαμφισβήτητος νικητής στο θέμα που προέκυψε με τον Άριελ Ιμπαγάσα. Ο Πορτογάλος τεχνικός έσφιξε τα λουριά και απέκλεισε τον Αργεντινό και από την αποστολή του -θεωρητικά εύκολου- αγώνα με την Παναχαϊκή στο Γ. Καραϊσκάκης για το Κύπελλο Ελλάδος το βράδυ της Τετάρτης.

Όπως αποκαλύπτεται, ο Αριέλ Ιμπαγάσα, μετά το ραντεβού της Τρίτης με τον Ζαρντίμ, το οποίο διεξήχθη σε καλό κλίμα, παραπέμφθηκε από τον Πορτογάλο και στον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ, Γιάννη Βρέντζο, στον οποίο και εξήγησε τι και πάλι τι ακριβώς συνέβη.

Η συνάντηση και το αντικείμενό της κρατήθηκαν κρυφά από τον Ολυμπιακό και βγήκαν στην επιφάνεια μόνο αφότου ο Αργεντινός είχε αποκλειστεί από μια ακόμη αποστολή αγώνα.

"Θέλω να πω ένα συγγνώμη για την συμπεριφορά μου και για ότι έγινε πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ήταν μία στιγμιαία αντίδραση και τίποτα παραπάνω", δήλωσε μετανοημένος ο Ιμπαγάσα. Ο 36χρονος ζήτησε συγγνώμη από την διοίκηση του Ολυμπιακού, τον προπονητή του και τους συμπαίκτες του για την συμπεριφορά του στην προπόνηση του Σαββάτου. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Αργεντινός φέρεται να δυσανασχέτησε το προηγούμενο Σάββατο, όταν διαπίστωσε πως δεν είναι στις αρχικές επιλογές του Ζαρντίμ και αποχώρησε από την προπόνηση.

Ως αιτία της αποχώρησής του και του αποκλεισμού του από την αποστολή, αναφέρθηκε μια αδιαθεσία του, όμως τελικά ήταν διαφορετικός ο λόγος.