Κρίσταλ Πάλας και Μπλάκμπερν ερίζουν για τον Δημήτρη Φροξυλιά

Στο στόχαστρο δύο αγγλικών συλλόγων από την αγγλική Championship βρίσκεται ο Δημήτρης Φροξυλιάς. Για τον πρώην μέσο της ΑΕΚ φέρεται να ενδιαφέρονται τόσο η Κρίσταλ Πάλας όσο και η Μπλάκμπερν. Ο Φροξυλιάς έλυσε το συμβόλαιο του με την Ένωση το καλοκαίρι, αγωνίστηκε ως δανεικός στο Φωκικό και πλέον βρίσκεται -και προπονείται- στην Αγγλία όπου και ψάχνει την νέα του επαγγελματική στέγη, με το ενδιαφέρον να "φουντώνει" για τον 19χρονο επιθετικό, σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr.

Ο νεαρός άσος, ο οποίος σε ηλικία 13 ετών δοκιμάστηκε στις ακαδημίες της Μάντσεστερ Σίτι, είχε μόλις μία συμμετοχή -κόντρα στην Άντερλεχτ το 2010- με τη φανέλα της Ένωσης, καθώς στη συνέχεια τέθηκε εκτός ομάδας από τον Βαγγέλη Βλάχο και αγωνίζεται με την Εθνική ομάδα νέων της Κύπρου.

Κρίσταλ Πάλας και Μπλάκμπερν πραγματοποιούν πολύ καλή χρονιά στη δεύτερη τη τάξει -μετά την Premier League- κατηγορία στο Νησί. Η πρώτη βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με μόλις ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Κάρντιφ, ενώ τα Ρόδα κατέχουν τη δέκατη θέση με 28 βαθμούς, μετά από 18 αγωνιστικές.