Το “πράσινο” τρένο σταμάτησε στο Περιστέρι

Στο Περιστέρι σταμάτησε το σερί των 9 συνεχόμενων νικών του Παναθηναϊκού στη Superleague, καθώς οι “πράσινοι” ηττήθηκαν στην έδρα του Ατρομήτου με σκορ 2-0, παίζοντας και με παίκτη λιγότερο από το 65'.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και στο 10ο λεπτό ο Μαρσελίνιο έγινε αποδέκτης της μπάλας, μετά από εξαιρετική μπαλιά του Κοντοέ, και την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0.

Οι “πράσινοι” προσπάθησαν να αντιδράσουν, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο προς το τέλος του ημιχρόνου, όμως στο 57' ήρθε η... κεραμίδα για τους φιλοξενούμενους, καθώς ο διαιτητής Δασκαλόπουλος “είδε” πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ταυλαρίδη στον Λαζαρίδη, με τον Ούμπιδες να εκτελεί εύστοχα για το 2-0.

Λίγα λεπτά αργότερα, στο 65', ο Παναθηναϊκός έμεινε με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Δώνης (την πρώτη την είχε δει στη φάση του πέναλτι για διαμαρτυρία) για σκληρό μαρκάρισμα στον Ναπολεόνι. Από εκεί και μετά, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με το 2-0 να μένει μέχρι το τέλος και να φέρνει τον Ατρόμητο πιο κοντά στα πλέι-οφ και τον Παναθηναϊκό πιο μακριά από τον τίτλο.