Διπλό στο Ηράκλειο ο Πανθρακικός, δύσκολη νίκη για ΠΑΣ Γιάννινα

Απόλυτος κυρίαρχος ήταν στο Ηράκλειο ο Πανθρακικός, κόντρα στον ΟΦΗ των χιλίων προβλημάτων, που παρατάχθηκε και πάλι με μόλις 14 παίκτες στην αποστολή, με τους Θρακιώτες να παίρνουν τη νίκη με το... φτωχό (σε σχέση με τις ευκαιρίες που δημιούργησαν) 1-0.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 34' ο Ιγκόρ με προβολή, μετά από μπαλιά του Ρομέου, αν και οι Θρακιώτες έχασαν τουλάχιστον πέντε κλασικές ευκαιρίες, με τον Λόρια να γλιτώνει τους Κρητικούς από μία συντριβή. Ο ΟΦΗ απείλησε ουσιαστικά μόνο στο 51', όταν το σουτ του Κουτσιανικούλη σταμάτησε στο δοκάρι.

Σε άλλο παιχνίδι για την εξ αναβολής 26η αγωνιστική της Superleague, ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με το ίδιο σκορ, 1-0, του Πλατανιά στους Ζωσιμάδες, χωρίς να πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση. Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε ο Ακόστα με προβολή στο 53', ενώ στο 60' ο Γιάγκος σημάδεψε με κεφαλιά το δοκάρι. Στις καθυστερήσεις οι Χανιώτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν, όμως ο Στρούνα έδιωξε πάνω στη γραμμή το σουτ του Γουνδουλάκη.