Με “τεσσάρες” προχώρησαν Κέρκυρα και Καλλονή στη Superleague

Εύκολο έργο είχε η Κέρκυρα κόντρα στον ΟΦΗ, σε παιχνίδι για την 28η αγωνιστική της Superleague, με τους Φαίακες να παίρνουν άνετα τη νίκη με 4-1, σε ένα παιχνίδι με τέσσερα (!) πέναλτι.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 21' με τον Κόντο, που πήρε το “ριμπάουντ” μετά από απόκρουση του Λόρια σε πέναλτι του Γκόμες, όμως οι Κρητικοί, που παρατάχθηκαν με μόλις 14 παίκτες στην αποστολή τους, ισοφάρισαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τζορτζ. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν νέο πέναλτι στο 41', σε μια φάση που αποβλήθηκε ο Ροβίθης με δεύτερη κίτρινη κάρτα, όμως ο Λόρια είπε “όχι” στον Καϊκούτ.

Ωστόσο, το δεύτερο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στην Κέρκυρα. Στο 55' ο Ανδρεόπουλος πέτυχε το 2-1 και στο 57' ο Κόντος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το σκορ 3-1, πριν ο ίδιος παίκτης με σουτ πάνω στην κίνηση γράψει το τελικό 4-1 στο 72', σημειώνοντας χατ τρικ.

Σε άλλο παιχνίδι που διεξήχθη ταυτόχρονα, η Καλλονή επικράτησε με σκορ 4-1 της Βέροιας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 12' με τον Χουάνμα, με τη Βέροια να ισοφαρίζει στο 16' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καλτσά, αλλά την Καλλονή να παίρνει και πάλι το προβάδισμα στο 17' με τον Λεοζίνιο. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι έχασαν και πέναλτι στο 19' με τον Χουάνμα, όμως τελικά έφτασαν στο τρίτο γκολ στο 71', με σκόρερ και πάλι τον Λεοζίνιο, ενώ το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Αντέτζο.

Εξάλλου, ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Πανιώνιος και Πλατανιάς στη Νέα Σμύρνη, με τους Κρητικούς να αντιστέκονται στην πίεση των γηπεδούχων, που είχαν δοκάρι στο 30' με τον Φούντα.