“Πιστός στρατιώτης” του Ατρομήτου ο Φυτανίδης

Πιστός στον Ατρόμητο δηλώνει με τον τρόπο του ο Σωκράτης Φυτανίδης. Ο σκόρερ του "χρυσού" τέρματος των Περιστεριωτών με αντίπαλο την Ξάνθη στο Περιστέρι δηλώνει ικανοποιημένος με το γκολ που πέτυχε και με το κλίμα στην ομάδα του Περιστερίου.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν ως στόπερ τα προηγούμενα χρόνια, όμως ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επέλεξε στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής της Superleague να τον τοποθετήσει στη θέση του αμυντικού χαφ και ο Φυτανίδης ανταποκρίθηκε απόλυτα, τονίζοντας παράλληλα ότι δεν έχει πρόβλημα να αγωνίζεται σε όποια θέση επιλέξει ο προπονητής του.

"Έχει γίνει αρκετός ντόρος τον τελευταίο καιρό και για πιθανή μεταγραφή μου κι έχω μείνει εκτός ενδεκάδας χωρίς να το αξίζω. Εγώ δεν έχω να σκεφτώ τίποτε άλλο από το να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Είμαι ένας παίκτης που έχει βοηθήσει πολύ τον Ατρόμητο κι αυτό θα συνεχίσω να κάνω.

Το συμβόλαιό μου λήγει το καλοκαίρι και όλα τα θέματα είναι προς συζήτηση. Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις και αυτό το θέμα χειρίζεται ο μάνατζέρ μου. Είμαι χαρούμενος στον Ατρόμητο, η ομάδα μού έχει προσφέρει πολλά κι εγώ έχω προσφέρει σε αυτή, έχω δεθεί με την ομάδα και ο κόσμος με αγαπά και μου το δείχνει", συμπλήρωσε ο 28χρονος αμυντικός του Ατρομήτου.