Στη διακοπή οι ανανεώσεις

Στο τέλος Μαρτίου δρομολογούνται οι τελικές επαφές για την ανανέωση των συμβολαίων του Μλάντεν Πέτριτς και του Γκόρντον Σίλντενφελντ στον Παναθηναϊκό.

Πρόθεση του «τριφυλλιού» είναι να παραμείνουν στην ομάδα και οι δύο Κροάτες, με τους οποίους έχουν υπάρξει ήδη κάποιες διερευνητικές συζητήσεις και τους μάνατζέρ τους.

Οι «πράσινοι», όμως, θέλουν να περάσει και η ερχόμενη τετράδα αγώνων με ΠΑΟΚ (εντός), Εργοτέλη, Ατρόμητο και Βέροια (όλα εκτός) για να καταθέσουν τις τελικές τους προτάσεις στους δύο παίκτες.

Στόχος των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι να ξεκαθαρίσουν άμεσα οι δύο υποθέσεις, ώστε να συνεχίσουν τον προγραμματισμό τους για την επόμενη σεζόν.

Εκτός από τις ανανεώσεις, στο «πράσινο» στρατόπεδο θα υπάρξουν και κάποιες αποχωρήσεις. Πλην των δεδομένων με Μπούι, Μπαϊράμι, Μπερίσα, Σπυρόπουλο, αναμένονται και ορισμένες ακόμα.

Τα πάντα γίνονται χωρίς βιασύνη, αφού εκείνο που προέχει είναι η ηρεμία στα αποδυτήρια και να υπάρχει ανταγωνισμό, ώστε όλοι οι παίκτες να βρίσκονται σε εγρήγορση και η ομάδα να δείχνει συνεχώς βελτιωμένη στον αγωνιστικό χώρο.

Πηγή: Sport-fm.gr