Καλλονή και Ξάνθη πρόσφεραν θέαμα, αλλά έμειναν στο “Χ”

Συναρπαστική εξέλιξη είχε ο αγώνας ανάμεσα στην Καλλονή και την Ξάνθη, με τον οποίο έπεσε η αυλαία της 23ης αγωνιστικής της Superleague, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται τελικά ισόπαλες με σκορ 2-2.

Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 32' με ωραίο πλασέ του Σολτάνι, όμως μέσα σε ένα πεντάλεπτο η Καλλονή πέτυχε την ανατροπή: Αρχικά ο Χουάνμα στο 68' νίκησε τον Κυριακίδη, μετά από τουλάχιστον δύο κλασικές ευκαιρίες που είχε χάσει νωρίτερα, ενώ στο 72' και πάλι ο Χουάνμα μετά από σέντρα του Μανούσου πέτυχε το 2-1, βάζοντας μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους.

Η Ξάνθη κατάφερε τελικά να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας με το γκολ του Λουσέρο στο 78', ενώ προς το τέλος του αγώνα και οι δύο ομάδες είχαν μεγάλες ευκαιρίες να πάρουν τη νίκη: Στο 87' η κεφαλιά του Λουσέρο σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 89' ο Χογκ κράτησε το 2-2, αποκρούοντας κοντινό σουτ του Σολάρι. Από την πλευρά της Καλλονής, στο 88' το σουτ του Χουάνμα κόντραρε την τελευταία στιγμή, κι ενώ η μπάλα θα κατέληγε στα δίχτυα.

Με το βαθμό που απέσπασε στη Μυτιλήνη, η Ξάνθη φτάνει τους 33 και παραμένει στην 7η θέση, ενώ η Καλλονή είναι 10η με 28 βαθμούς.