Δοκιμάζει Ανρί Ούτσε ο Αστέρας Τρίπολης

Ένα βήμα από την ένταξή του στο δυναμικό του Αστέρα Τρίπολης -από 1η Γενάρη- είναι ο 22χρονος Ανρί Ούτσε. Ο διεθνής Νιγηριανός επιθετικός προτάθηκε στην ομάδα της Αρκαδίας και μετέβη στην Τρίπολη για να δοκιμαστεί από τον Σάκη Τσιώλη.

Ήδη από τη Δευτέρα θα προπονείται με την ομάδα και αν αποκτηθεί, θα συνεχίσει να μετέχει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας. Ο Ούτσε έκανε πρόσφατα -στο φιλικό της Νιγηρίας με τη Βενεζουέλα στις 14 Νοεμβρίου- το ντεμπούτο του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Ο Ούτσε αγωνιζόταν στη νιγηριανή Ενγίμπα, πριν πάρει μεταγραφή για τη Σαρκς. Πριν αγωνιστεί με το εθνόσημο, έπαιζε στη μεσαία γραμμή, ώσπου ο προπονητής της εθνικής Νιγηρίας, Στέφεν Κέσι τον δοκίμασε στην επίθεση. Τις πληροφορίες για τον 22χρονο ποδοσφαιριστή συνέλεξε ο προπονητής τερματοφυλάκων του Αστέρα, Τζέρι Ούγκεν.

Ο Αστέρας Τρίπολης ήδη σκέφτεται την βελτίωση του ρόστερ του. Στόχος είναι να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος στην συνέχεια και να μπορέσει να διεκδικήσει ακόμη και το εισιτήριο για το ερχόμενο Champions League μέσω της διαδικασίας των πλέι-οφ.