Νίκη-ανάσα για τον Πανθρακικό, 3-2 την Καλλονή

“Χορταστικό” ήταν το ματς του Πανθρακικού με την Καλλονή στην Κομοτηνή, με το οποίο έπεσε η αυλαία της 22ης αγωνιστικής της Superleague, με τους Θρακιώτες να παίρνουν τη νίκη με 3-2.

Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Εμπόου στο 15', όμως πέντε λεπτά αργότερα η Καλλονή απάντησε με τον Μανούσο, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου οι Θρακιώτες πήραν και πάλι το προβάδισμα, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ιγκόρ, ενώ στο 50' ο Τσαμπούρης έστειλε άθελά του με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα του Χογκ, και το σκορ έγινε 3-1 υπέρ του Πανθρακικού.

Η Καλλονή προσπάθησε να αντιδράσει και στο 74' μπήκε και πάλι στο παιχνίδι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μανούσου, ενώ στη φάση του πέναλτι αποβλήθηκε ο Ηλιάδης, με τους φιλοξενούμενους να αποκτούν αριθμητικό πλεονέκτημα, το οποίο όμως δεν ήταν αρκετό για να τους χαρίσει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.

Με τη νίκη αυτή ο Πανθρακικός πήρε βαθμολογική ανάσα, φτάνοντας στους 24 βαθμούς, τρεις λιγότερους από την Καλλονή, που μένει στους 27 και τη 10η θέση της βαθμολογίας.