Όλα έτοιμα στην Ξάνθη για τον αγώνα με τον Ατρόμητο

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η προετοιμασία των παικτών της SKODA ΞΑΝΘΗ για το αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στις 17:15, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Superleague.

Η ξανθιώτικη ομάδα μετά τις τελευταίες οδηγίες του προπονητικού team αναχώρησε για την Αθήνα. Η αποστολή που επέλεξε ο Νίκος Κωστένογλου απαρτίζεται από τους παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές:

Λοντίγκιν, Λυμπερόπουλος, Κομεσίδης, Μπαξεβανίδης, Καζούμπα, Μπέρτος, Βάλλας, Γούτας, Βασιλακάκης, Μάνταλος, Τριάδης, Μαρσελίνιο, Πλατέλλας, Ονουάτσι, Μαρίν, Νάκα, Ράνος, Γκατσολάρι, Κούτεβ, Τορομανίδης.

Απόντες από τον αυριανό αγώνα θα είναι ο Ντάνι και ο τιμωρημένος Φλίσκα, ενώ πρόβλημα της αντιμετώπισε την τελευταία στιγμή και ο Μαρκόφσκι, στους προσαγωγούς, με αποτέλεσμα να μη συμπεριληφθεί στην αποστολή της ξανθιώτικης ομάδας.

Στους τρεις αυτούς απόντες δεν συμπεριλαμβάνονται ο μακροχρόνια τραυματίας Γκλέισον Σάντος καθώς και ο Βιβιανί. Ο Γάλλος τερματοφύλακας παραμένει για πέμπτη συνεχόμενη αναμέτρηση εκτός αποστολής χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Τέλος, ο Κώστας Τσαμούρης αποφασίσθηκε να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας των Νέων.