Μοιράστηκαν τους βαθμούς Βέροια και Καλλονή

Ισόπαλες με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν στη Βέροια η ομώνυμη ομάδα και η Καλλονή, με τα δύο τέρματα του αγώνα να σημειώνονται στο πρώτο 15λεπτο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τη Βέροια, με τον Μπεν να εκμεταλλεύεται στο 8ο λεπτό ένα λάθος στο χώρο του κέντρου και να βγάζει τη σέντρα για τον Καλτσά, που από κοντά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν γρήγορα: Στο 15' ο Καντιμοίρης απέκρουσε με δυσκολία το σουτ του Χουάνμα, όμως στο κόρνερ που ακολούθησε ο Χουάνμα πήρε... εκδίκηση, σκοράροντας με κεφαλιά για το 1-1.

Από εκεί και έπειτα ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, αν και η Βέροια θα μπορούσε να είχε πετύχει και δεύτερο τέρμα στο 67', όταν το σουτ του Καλτσά σταμάτησε στο δοκάρι του Χογκ, ενώ και πάλι ο Καλτσάς στο 79' δεν κατάφερε στο τετ α τετ να νικήσει τον γκολκίπερ της Καλλονής.

Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος, με τη Βέροια να φτάνει τους 26 βαθμούς και να παραμένει στην 6η θέση της Superleague, ενώ την Καλλονή να πηγαίνει στους 23 και στη 10η θέση.