Έσπασε το αήττητο του Αστέρα Τρίπολης στην Κέρκυρα

Ένα ήταν αρκετό! Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το 2015 η Κέρκυρα, καθώς με τέρμα του Ναγιάρ στο 48ο λεπτό, επικράτησε 1-0 του Αστέρα Τρίπολης, για τη 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας! Από την άλλη, με αυτή την ήττα οι Αρκάδες απώλεσαν το αήττητο των έξι αγώνων, καθώς είχαν να χάσουν από το Νοέμβριο!

Το ματς

Με αρκετά καλό –γρήγορο- ρυθμό και διάθεση να επιτεθούν και οι δύο ομάδες ξεκίνησε η αναμέτρηση. Ωστόσο, χρειάστηκε να περάσουν περίπου 15 λεπτά για την πρώτη καλή φάση και συγκεκριμένα αυτή να προέρχεται από την πλευρά του Αστέρα. Οι Αρκάδες ήταν αυτοί που έδειχναν μέχρι το πρώτο μισάωρο να θέλουν το γκολ, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες, με πρωταγωνιστές τους «δραστήριους» Γιαννιώτα και Μάσα. Ωστόσο, το τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου ανήκε στην Κέρκυρα, καθώς οι φιλοξενούμενοι από εκείνο το σημείο και έπειτα είχαν δώσει χώρο, ώστε να «χτυπήσουν» στην κόντρα. Οι παίκτες του Γρηγορίου είχαν την κατοχή και έφτασαν κοντά στο προβάδισμα με τον Κόντο, αλλά ο Κοσίσκι φώναξε… παρών. Έτσι, αφού κανείς από τους δύο δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ, το τέλος των πρώτων 45 λεπτών τους βρήκε στο 0-0.

Το ίδιο δυνατά μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο η Κέρκυρα και δείχνοντας… αποτελεσματική με το ξεκίνημα πήρε το προβάδισμα στην πρώτη της ευκαιρία, με τον Ναγιάρ. Μάλιστα, ο περίπου δέκα λεπτά αργότερα ο Κόντος «φλέρταρε» με το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων, αλλά ο Κοσίσκι έδιωξε. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, το ματς πήρε μία άγρια… ομορφιά με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω και τις δύο ομάδες να έχουν καλές ευκαιρίες, με τον Μπαράλες από τη μία και τον Χαβίτο από την άλλη. Ωστόσο, στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, ο ρυθμός έπεσε καθώς οι γηπεδούχοι οπισθοχώρησαν για να διαφυλάξουν το προβάδισμά τους, με τον Αστέρα να είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Όμως, οι προσπάθειες των παικτών του Βεργέτη δεν έβρισκαν στόχο, ενώ από την άλλη οι Φαίακες είχαν ευκαιρίες να διευρύνουν το προβάδισμά τους και αφού δεν άλλαξε τίποτα μέχρι το τέλος, η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου πήρε τη νίκη με το τελικό 1-0!

Οι συνθέσεις

Κέρκυρα (Γρηγορίου): Σέτκους, Βενέτης, Γκόμες, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο, Ναγιάρ, Ανδρεόπουλος (87’ Ρόχας), Κόντος, Χαβίτο, Καϊκούτ (64’ Μαρκόβσκι), Ζόρμπας (82’ Κρητικός).

Στον πάγκο: Κουτζαβασίλης, Παρασκευαΐδης, Σάντσεθ, Σιόντης.

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Κοσίσκι, Λούι, Σανκαρέ, Τσοκάνης (79’ Μουνάφο), Ζησόπουλος, Κουρμπέλης (86’ Μπακασέτας), Τιε Μπι (46’ Ρόλε), Μάσα, Φερνάντες, Γιαννιώτας, Μπαράλες.

Στον πάγκο: Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης, Παπαχρήστος, Μούκαμ.

Πηγή: sport-fm.gr