Nίκη Παναθηναϊκού με 1-0

Mε άλλον αέρα μπήκε ο Παναθηναϊκός στο γήπεδο και μετα την αλλαγή προπονητή κατάφερε να ανατρέψει το αρνητικό κλίμα και να κερδίσει στην έδρα του τη Μάριμπορ με 1 - 0.

Οι πράσινοι προηγήθηκαν με το δεύτερο πέναλτι που εκτέλεσε ο Βιτόλο, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, τρίπλαρε τον Μέρτελ και τον πέρασε, αυτός τον ανέτρεψε και ο Ντουαμέλ υπέδειξε την άσπρη βούλα.  

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 54ο λεπτό, ο Παναθηναϊκός είχε χάσει πέναλτι, το οποίο είχε εκτελέσει πάλι ο Βιτόλο, καθώς έστειλε τη μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι των Σλοβένων.

Το πρώτο ημίχρονο έλειξε με τις δύο ομάδες ισόπαλες. Ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή της μπάλας και παρά την καλή κυκλοφορία, δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ την υπεροχή του.

Στο 32ο λεπτό οι πράσινοι ζήτησαν πέναλντι, ο Κουίνσι από αριστερά έκανε την πάσα, ο Τοτσέ στη μικρή περιοχή την κοντρόλαρε και ο Άργκους από πίσω τον μάρκαρε και τον έριξε στο έδαφος, με τον Γάλλο διαιτητή Ντουαμέλ να δείχνει .

Στο 43' ο Παναθηναϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί, καθώς ο Τσβιγιάνοβιτς γύρισε χωρίς να βλέπει τη μπάλα στον Χαντάνοβιτς για τη Μάριμπορ, ο Τοτσέ καιροφυλακτούσε και βγήκε τετ α τετ, όμως νικήθηκε από τον Σλοβένο τερματοφύλακα σχεδόν εξ επαφής.