Από το 2016 ξανά μεταγραφές για την Μπαρτσελόνα!

Ισχυρό πλήγμα για την Μπαρτσελόνα. Η προσφυγή της στο Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάνης έπεσε στο κενό, καθώς απορρίφθηκε η έφεση που είχε κάνει κατά της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών, που της είχε επιβάλει η FIFA. Η απόφαση δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί από το CAS, ωστόσο έχει ήδη διαρρεύσει στον Τύπο.

Οι "μπλαουγκράνα" είχαν τιμωρηθεί από την παγκόσμια ομοσπονδία επειδή δεν σεβάστηκαν τους κανονισμούς περί απαγόρευσης απόκτησης ανήλικων ξένων ποδοσφαιριστών. Η τιμωρία στους Καταλανούς προβλέπει απαγόρευση μεταγραφών για δύο μεταγραφικές περιόδους, ήτοι για την προσεχή χειμερινή και καλοκαιρινή, καθώς και πρόστιμο 370.000 ευρώ. Υπενθυμίζεται πως η ποινή αυτή είχε ισχύ από το καλοκαίρι, αλλά απέκτησε ανασταλτικό χαρακτήρα επιτρέποντας στην "Μπάρτσα" να προχωρήσει σε αρκετές προσθήκες.

Μετά την εξέλιξη αυτή, η "Μπάρτσα" θα μπορεί να προχωρήσει σε μεταγραφές ποδοσφαιριστών πλέον από το 2016! Έτσι, τα όποια κενά στο ρόστερ της θα πρέπει να καλυφθούν εκ των έσω, από τις ακαδημίες της ή με την επιστροφή δανεικών. 

Πηγή sport-fm.gr