Σε συζητήσεις με Τσιρίλο ο ΟΦΗ

Στην Κρήτη για λογαριασμό του ΟΦΗ βρίσκεται ο Μπρούνο Τσιρίλο. Ο Ιταλός αποτελεί μεταγραφικό στόχο της ομάδας και ταξίδεψε για τη Μεγαλόνησο με σκοπό να διαπραγματευτεί την υπογραφή συμβολαίου του.

Ο Τσίρίλο μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΠΟΡ FM Κρήτης, sporfm.gr επιβεβαίωσε ότι είναι σε συζητήσεις με τους Κρητικούς αλλά ξεκαθάρισε ότι ακόμη δεν έχει αποφασίσει.

«Πρώτα πρέπει να δω την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα και μετά θα αποφασίσω τι θα κάνω. Δεν ξέρω ακόμα αν θα παίξω ποδόσφαιρο στον ΟΦΗ. Θα μιλήσω με τον κόουτς και βλέπουμε», τόνισε ο Ιταλός αμυντικός ο οποίος μιλώντας στο sporfm.gr αναφέρθηκε και στον Γκατούζο…

«Γνωρίζω πολύ καλά το Ρίνο αρκετά χρόνια. Ήμασταν συμπαίκτες πριν χρόνια στην Εθνική ομάδα Under 21 της Ιταλίας. Είναι ο βασικός λόγος που ήλθα στην Κρήτη για να μιλήσω με τον ΟΦΗ. Ο Ρίνο είναι εγγύηση για μένα και για τις συζητήσεις που θα έχω στη συνέχεια με την ομάδα» ανέφερε και συνέχισε:

«Ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη ομάδα. Έχει μεγάλη ιστορία. Δεν χρειάζεται να πω εγώ το πόσο μεγάλο κλαμπ είναι ο ΟΦΗ. Γνωρίζω επίσης ότι έχει προβλήματα. Πρώτα πρέπει να δούμε αν η ομάδα μπορεί να κάνει μεταγραφές από το εξωτερικό. Αν πάντως αποφασίσω να έλθω στον ΟΦΗ, νομίζω ότι όλοι με ξέρουν και γνωρίζουν τι μπορώ να δώσω στην ομάδα».

Πηγή: sport-fm.gr