Έτοιμη για νέο ρεκόρ η Ρεάλ Μαδρίτης

Δεκαεπτά σερί νίκες μετράει η Ρεάλ Μαδρίτης του Κάρλο Αντσελότι και με άλλη μία επιτυχία απόψε κόντρα στη Θέλτα μπορεί να ισοφαρίσει το απόλυτο ρεκόρ της Μπαρτσελόνα του Φρανκ Ράικαρντ.

Οι δεκαοχτώ σερί νίκες αποτελούν ρεκόρ για ισπανικό σύλλογο σε όλες τις διοργανώσεις, ένα επίτευγμα που μπορεί να ισοφαρίσει απόψε η Ρεάλ Μαδρίτη που υποδέχεται τη Θέλτα στο «Σαντιάγο Μπερανμπέου». 

Συγκεκριμένα, οι «μερένχες» έχουν κερδίσει σε 17 παιχνίδια σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη και σήμερα έχουν την ευκαιρία να πιάσουν το ρεκόρ που είχε σημειωθεί από τις 22 Οκτωβρίου 2005 μέχρι τις 22 Ιανουαρίου 2006 από την Μπαρτσελόνα του Φρανκ Ράικαρντ. 

Τότε οι «μπλαουγκράνα» είχαν νικήσει σε 13 αγώνες πρωταθλήματος, 3 για το Champions League και δύο για το Κύπελλο Ισπανίας, όπου τελικά έσπασε το σερί από τη Ρεάλ Σαραγόσα στις 26 Ιανουαρίου 2006. 

Εφόσον η Ρεάλ απόψε επικρατήσει της Θέλτα επόμενος στόχος για την ομάδα του Αντσελότι θα είναι οι 19 νίκες, ένα ρεκόρ που θα μπει στην ιστορία του ισπανικού ποδοσφαίρου.

 
πηγή: sport-fm.gr