Στα ύψη η ψυχολογία στον ΠΑΟΚ – Επιστρέφουν Μακ, Μαντούρο

Στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση, μιας και το πρόγραμμα είναι φορτωμένο με συνεχείς αγώνες, όμως η ψυχολογία είναι στα ύψη.

Ο ΠΑΟΚ δείχνει να μη χάνει ενέργεια, παρότι αγωνίζεται διαρκώς με τους ίδιους παίκτες, ωστόσο, στο Γ. Καραϊσκάκης κέρδισε σε συνοχή, με τον Τζανδάρη να εμπνέει πια εμπιστοσύνη ως ποδοσφαιριστής πρώτης γραμμής της ομάδας και με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο να εντάσσεται πια στο σύνολο.

Ταυτόχρονα, ο Άγγελος Αναστασιάδης κέρδισε πολλούς πόντους στον κόσμο της ομάδας και ο ΠΑΟΚ παρουσίασε και εναλλακτικό αμυντικό πλάνο, με αντεπιθέσεις, πέρα από το φουλ επιθετικό που έχει λανσάρει και προσπαθεί να "πνίξει" τον αντίπαλο, ειδικά στην Τούμπα.

Το πρόγραμμα προπόνησης της Πέμπτης ήταν χαλαρό και στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής, αναμένεται να ανέβουν οι στροφές ενόψει Ξάνθης.

Συν τοις άλλοις, στον ΠΑΟΚ έρχονται και επιστροφές παικτών.

Μακ και Μαντούρο προπονήθηκαν χωρίς ενοχλήσεις, ενώ δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση των Γλύκου και Σαλπιγγίδη, που αποχώρησαν με μικροπροβλήματα από την χθεσινή αναμέτρηση.

Αμφότεροι έκαναν θεραπεία την Πέμπτη.

Παράλληλα, επιβεβαιώθηκε η εκτίμηση για την κατάσταση του Σκόνδρα, ο οποίος υπέστη εξάρθρωση κλείδας και θα μείνει δέκα ημέρες εκτός δράσης.