Άνεμος αισιοδοξίας πνέει στον Παναθηναϊκό

Η αλλαγή ψυχολογίας δεν ήταν ιδέα μας. Δεν την είδαν μόνο οι δημοσιογράφοι. Την είδε ακόμη κι ο Γιάννης Αλαφούζος που καθυστέρησε χαρακτηριστικά, όπως γράφαμε και τη Δευτέρα, να προχωρήσει στην αλλαγή προπονητή στον Παναθηναϊκό.

Θέμα ψυχολογίας η αλλαγή κλίματος στο τριφύλλι

Ένας-ένας οι παίκτες εκδηλώνουν ξανά την πίστη τους προς την ομάδα του τριφυλλιού. Την Τρίτη είχαμε το show off του Σισοκό. Την Τετάρτη είναι ο Ορέστης Καρνέζης που παίρνει θέση.

"Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, έπαιξε ρόλο η αλλαγή προπονητή, η αλλαγή ψυχολογίας στην ομάδα. Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν κάτι δεν πάει καλά σε μια ομάδα, μια αλλαγή βοηθά στο ψυχολογικό κομμάτι και έτσι έγινε τώρα. Παρουσιάσαμε μια ομάδα με ψυχολογία και αυτοπεποίθηση, κάτι που μας είχε λείψει στα προηγούμενα παιχνίδια", δήλωσε ο φορμαρισμένος διεθνής γκολκίπερ.

Η υπόθεση Europa League

Ο Καρνέζης τονίζει ότι ο Παναθηναϊκός δε θα υποτιμήσει τη Μάριμπορ και θα κυνηγήσει τη νίκη. "Είναι ευρωπαϊκό παιχνίδι, δεν θα το υποτιμήσουμε, θα τα δώσουμε όλα, αν παίξουμε όπως την Κυριακή έχουμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε. Στο Μάριμπορ όταν παίξαμε κάναμε κακή εμφάνιση και χάσαμε αλλά τώρα θα πάμε για την νίκη", υποστήριξε ο γκολκίπερ του τριφυλλιού. Οι πράσινοι έχουν τη δυνατότητα με δύο νίκες-υπέρβαση στις δύο τελευταίες αγωνιστικές του δέκατου ομίλου του Europa League να πάρουν πρόκριση για τη φάση των 32 του θεσμού, αν η Τότεναμ δεν κερδίσει την Πέμπτη το βράδυ τη Λάτσιο στο Ολίμπικο της Ρώμης.

Πίστη για πρόκριση από Σέμα Βελάσκες

Για τις πιθανότητες πρόκρισης μίλησε ο Σέμα Βελάσκες. "Όλοι νομίζουν ότι έχουμε πιθανότητες. Παίζουμε με την Μάριμπορ στην έδρας μας και μετά κοιτάμε το παιχνίδι στο Λονδίνο. Έχουμε ακόμα ζωντανές τις ελπίδες μας και έχουμε εμπιστοσύνη στη δουλειά μας. Είμαι σε μία ομάδα με πλούσια ιστορία, μια μεγάλη ομάδα. Οι απαιτήσεις και η πίεση του κάθε αγώνα είναι μεγαλύτερες. Είτε παίζεις εντός έδρας είτε εκτός πρέπει να κερδίζεις", τόνισε ο Βενεζουελανός αμυντικός του Παναθηναϊκού.

Στηρίζει την προσπάθεια Ρότσα ο Κριστόφ Βαζέχα

Στήριξη στην προσπάθεια ανόρθωσης του ηθικού που κάνει ο Χουάν Ραμόν Ρότσα στους πράσινους προσφέρει και ο παλαίμαχος άσος του τριφυλλιού, Κριστόφ Βαζέχα: Ο κ. Ρότσα μπορεί να αλλάξει και να βελτιώσει την ψυχολογία των παικτών καλύτερα από κάθε άλλον στον Παναθηναϊκό. Είναι χαρισματικός. Έχει κάποια μυστικά που δεν τα αποκαλύπτει σε κανέναν. Ο ίδιος τα γνωρίζει καλύτερα. Διαθέτει τον τρόπο και την εμπειρία να μετατρέψει την ομάδα σε γροθιά. Το πιο σημαντικό είναι ότι γνωρίζει πάρα πολύ καλά τον σύλλογο".