Χωρίς εισιτήρια αφήνει ο Αστέρας Τρίπολης τον Παναθηναϊκό

O Αστέρας Τρίπολης "τιμωρεί" τον Παναθηναϊκό για την επίθεση της ΠΑΕ του τριφυλλιού, με αιχμηρή ανακοίνωση, στον νυν πρόεδρο της Superleague, Γιώργου Μποροβήλου, ο οποίος ασκεί και καθήκοντα αντιπροέδρου του Αστέρα.

Σημειώνεται επίσης ότι ο Παναθηναϊκός ψήφισε κατά της υποψηφιότητας Μποροβήλου στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο της Superleague.

Παρά το γεγονός ότι αρχικά οι δύο ομάδες είχαν συμφωνήσει ότι θα διατεθούν στους φίλους του τριφυλλιού 1.500 εισιτήρια για την αναμέτρηση της Κυριακής, οι Αρκάδες ανακοίνωσαν ότι τελικά οι φιλοξενούμενοι δεν θα προμηθευτούν εισιτήρια με συλλογικό τρόπο.

Η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:

"Εν όψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου, θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως εισιτήρια θα διατεθούν μόνο στους φιλάθλους της ομάδας μας.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε με γνώμονα την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης και κατόπιν συνεννόησης με την Αστυνομία. Θα υπάρξει νέα ενημέρωση τις επόμενες ημέρες, για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων".

Άμεση ήταν η απάντηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία εξέδωσε αιχμηρή ανακοίνωση για την συγκεκριμένη απόφαση και έκανε λόγο για προβοκάτσια.

Δείτε την ανακοίνωση:

"Μια ημέρα μετά τη σύσκεψη και την απόφαση ΟΛΩΝ των εμπλεκομένων για την παραλαβή 1.500 εισιτηρίων στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώθηκε σήμερα από την Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας ότι "η γηπεδούχος ομάδα επανεξέτασε τη στάση της και αποφάσισε τη μη χορήγηση εισιτηρίων στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, λόγω αναφοράς φιλάθλων στα social media, πως οι φίλαθλοι θα έρθουν με σκοπό την πρόκληση επεισοδίων, κλπ."!

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θεωρεί άμεσα υπεύθυνους και ηθικούς αυτουργούς για οτιδήποτε συμβεί την Κυριακή τους διοικούντες την ομάδα της Τρίπολης. Παράλληλα, καλούμε τους οπαδούς μας να μην πάνε στο γήπεδο, διότι είναι ξεκάθαρη η προσπάθεια προβοκάτσιας εις βάρος του συλλόγου μας.

Με πρόεδρο της Λίγκας έναν άνθρωπο στον οποίο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για δωροδοκίες, δωροληψίες, αλλοίωση αποτελεσμάτων και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια, δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο".