Τελευταία ευκαιρία για τους ροσονέρι στις Βρυξέλλες

Στο Κόνσταντ φαν ντερ Στοκ των Βρυξελλών παίζεται απόψε η τελευταία πράξη της απόπειρας αναγέννησης της φετινής σεζόν για τη Μίλαν. Αν οι ροσονέρι χάσουν ξανά, τότε τα ήδη πυκνωμένα σύννεφα πάνω από το κεφάλι του Μαξ Αλέγκρι θα εξελιχθούν σε μπόρα.

Την ίδια στιγμή η διοίκηση πονοκεφαλιάζει για τον δυσαρεστημένο Ελ Σαράουϊ, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο άλλων ιταλικών ομάδων και παράλληλα έκανε την πρώτη διερευνητική κίνηση στο μεταγραφικό παζάρι με την επίσημη εκδήλωση ενδιαφέροντος για τον Χαβιέ Ματίας Παστόρε της Παρί Σεν Ζερμέν.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, πολλά θα αλλάξουν από το Γενάρη στο μιλανέζικο στρατόπεδο. Αν όμως η Άντερλεχτ επιβληθεί στον αγώνα της Τετάρτης, οι αλλαγές θα επισπευσθούν.

Στον αγώνα της ημέρας, η μέχρι τώρα απογοητευτική στη διοργάνωση του Champions League, Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης, την ώρα που η πρωτοπόρος του "ομίλου του θανάτου", Μπορούσια Ντόρτμουντ δοκιμάζεται στην Άμστερνταμ Αρίνα με αντίπαλο τον Άγιαξ. Μάχη για τη δεύτερη θέση δίνουν στο Κίεβο η τοπική Ντιναμό με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Όλες οι αναμετρήσεις:

1ος όμιλος

Πόρτο - Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Ντιναμό Κιέβου - Παρί Σεν Ζερμέν

2ος όμιλος

Σάλκε - Ολυμπιακός
Άρσεναλ - Μονπελιέ

3ος όμιλος

Ζενίτ - Μάλαγα
Άντερλεχτ - Μίλαν

4ος όμιλος

Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης
Άγιαξ - Μπορούσια Ντόρτμουντ