Ιμπαγάσα: “Θα τα δώσουμε όλα με τον κόσμο στο πλευρό μας”

"Πέταξε" ο Ολυμπιακός για το Γκελζενκίρχεν και κάνει όνειρα μεγάλα, ακόμη και για νίκη στον αγώνα της Τετάρτης με τη Σάλκε, που θα ανοίξει το δρόμο ακόμη και για την πρώτη θέση στο δεύτερο όμιλο του Champions League.

O Άριελ Ιμπαγάσα, λίγο πριν την αναχώρηση των ερυθρολεύκων, οριοθέτησε τους στόχους της ομάδας του.

"Πάμε στη Γερμανία με καλή ψυχολογία μετά και την τελευταία μας νίκη κόντρα στη Μονπελιέ. Η Σάλκε προέρχεται από ήττα στο πρωτάθλημά της και σίγουρα θα είναι επηρεασμένη. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Τα 20 πρώτα λεπτά θα είναι πολύ κρίσιμα, ώστε να μη δεχθούμε κάποιο γκολ. Στη συνέχεια η ομάδα, αφού θα είναι πάρα πολύ συγκεντρωμένη, θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί μέσα στο ματς. Θα τα δώσουμε όλα. Ξέρουμε ότι θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και ελπίζουμε να τους δώσουμε μία χαρά", τόνισε ο 36χρονος μέσος.

Ο βιρτουόζος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού πρόσθεσε ότι η ομάδα του έχει πλεονέκτημα ότι έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στο Europa League και άρα δε θα έχει άγχος. "Αυτό δε σημαίνει ότι θα είμαστε χαλαροί απέναντι στην Σάλκε, θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και για μείνουμε ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση", έσπευσε να διευκρινίσει ο Άριελ Ιμπαγάσα.