Ντέρμπι κορυφής σε Τορίνο και Βαλένθια

Από ήττες προέρχονται Γαλατασαράι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από Καρντεμίρ Καραμπούκσπορ (3-1 εντός) και Νόριτς (1-0 εκτός) αντίστοιχα- ενόψει της αναμέτρησης της Τρίτης στο Αλί Σαμί Γεν της Κωνσταντινούπολης στις 21:45, που ξυπνά άσχημες μνήμες του παρελθόντος.

Ευκαιρία για την πρωταθλήτρια Τουρκίας

Η Γιουνάιτεντ θα παραταχθεί με αρκετούς αναπληρωματικούς, αν και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον πήρε μαζί του στην αποστολή και τους Γουέιν Ρούνεϊ και Ρόμπιν φαν Πέρσι. Η Γαλατασαράι διαισθάνεται ότι υπάρχει ευκαιρία για νίκη, η οποία θα της δώσει ώθηση για την πρόκριση στην επόμενη φάση, την ώρα που Κλουζ και Μπράγκα θα αλληλοεξουδετερώνονται στη Ρουμανία.

"Ξιφομαχία" στο Τορίνο με ευνοημένη τη Σαχτάρ

Χωρίς νίκη το Σαββατοκύριακο έμειναν και οι αντίπαλοι του αγώνα της βραδιάς μεταξύ Γιουβέντους και Τσέλσι στο ιδιόκτητο ομώνυμο γήπεδο της πρώτης στο Τορίνο. Η Κυρία έμεινε στη λευκή ισοπαλία με τη Λάτσιο και η Τσέλσι γνώρισε ήττα-σοκ με 2-1 στο Μπέρμιγχαμ από τη Γουέστ Μπρόμγουιτς Άλμπιον. Την ίδια ώρα, η πρωτοπόρος του ομίλου Σαχτάρ Ντόνετσκ δοκιμάζεται στο Φάρουμ της Δανίας κόντρα στη Νόρντζελαντ του Κάσπερ Λόρεντζεν.

Το colpo grosso της Βαλένθια

Στον έκτο όμιλο, η Βαλένθια κυνηγά το colpo grosso επί της Μπάγερν Μονάχου, μιας και την έφτασε στην κορυφή. Από εννέα βαθμούς έχουν οι δύο ομάδες. Οι Βαυαροί θέλουν να ξεφύγουν από τα... νύχια των "νυχτερίδων", όντας πλήρης αγωνιστικά, ενώ, στον αντίποδα, η Βαλένθια μετρά ακόμη τις απουσίες των Γκάγκο, Ζοάο Περέιρα, Ματιέ, Σισοκό και Πιάτι. Η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ υποδέχεται στη Λευκορωσία τον... σάκο του μποξ του ομίλου, Λιλ, ελπίζοντας να φτάσει κι εκείνη τους εννέα βαθμούς. Θα εύχεται παράλληλα η αναμέτρηση του Μεστάγια να λήξει ισόπαλη.

Επιστροφή στις νίκες στη διοργάνωση θέλει η Μπαρτσελόνα

Την αυλαία της ποδοσφαιρικής βραδιάς ανοίγει στις 19:00 η αναμέτρηση της Σπαρτάκ Μόσχας με τη Μπαρτσελόνα, με τους Καταλανούς να τεστάρουν το πόσο γρήγορα μπορούν να ξεπεράσουν το σοκ της ήττας από τη Σέλτικ. Οι δαιμόνιοι Σκωτσέζοι δοκιμάζουν την υπέρβαση στο Νουέβα Ντα Λουζ της Λισαβόνας με αντίπαλο τη Μπενφίκα στις 21:45, ώρα διεξαγωγής και των υπόλοιπων αναμετρήσεων, πλην εκείνης των μπλαουγκράνα στη Μόσχα.