Απολογήθηκε ο Κασάμι για τον πανηγυρισμό με Γιουβέντους

Ελβετικό κανάλι ταξίδεψε στην Αθήνα για χάρη του Παϊτίμ Κασάμι.

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού μίλησε για την περιπετειώδη καριέρα του, την ηρεμία που βρήκε στον Ολυμπιακό, αλλά και το μέλλον του ξεναγώντας το συνεργείο από τις εγκαταστάσεις του Ρέντη, μέχρι και το σπίτι του, αλλά και στην έξοδό του με τους φίλους του, Αμπιντάλ και Ντουρμάζ. 

"Υπήρξαν κάποιες αναποδιές στην καριέρα μου, τις οποίες δεν κατάλαβα. Όμως τελικά όλα αυτά με έκαναν πιο δυνατό. Στον Ολυμπιακό μού δόθηκε η δυνατότητα να έχω σημαντικό ρόλο σε μια ομάδα. Είμαι στο σωστό δρόμο και θέλω να συνεχίσω έτσι. Νιώθω καλά και είμαι ευτυχισμένος", ανέφερε ο Κασάμι. 

Πάντως στο αφιέρωμα γίνεται λόγος για την απουσία του από το ματς με τον Πανθρακικό και την "αιχμηρή" δήλωση του Μίτσελ, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να αποδίδει πάντως τη μη συμμετοχή του σε rotation. 

Όσο για το μέλλον του; "Έχω συμβόλαιο, αλλά θα δούμε τι μπορεί να φέρει το μέλλον. Αυτή τη στιγμή είμαι αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις της ομάδας μου", τονίζει, με τον ρεπόρτερ να αναφέρει πως ο Κασάμι θέλει μελλοντικά να επιστρέψει στην Αγγλία. 

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μη ρωτηθεί και για τον πανηγυρισμό του στο ματς με τη Γιουβέντους. "Δεν ήθελα ούτε να πληγώσω κάποιον ούτε να προκαλέσω κάποιο πολιτικό πρόβλημα. Δεν ήθελα να προκαλέσω κανέναν", ξεκαθάρισε. 

Για την κλήση του στην εθνική ομάδα είπε: "Είναι πολύ ωραία να βρίσκομαι στην εθνική ομάδα. Με γεμίζει περηφάνια και είναι πολύ όμορφο να παίζω με παίκτες που ξέρω από τις μικρές εθνικές ομάδες". 

Στο αφιέρωμα μιλά για τον Κασάμι και ο Ερίκ Αμπιντάλ. "Κάνουμε καλή παρέα κι έχω κερδίσει έναν φίλο. Υπάρχουν πολλά νέα παιδιά στην ομάδα, αλλά ο Κασάμι για την ηλικία του έχει ζήσει πολλά και αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι για το μέλλον του", αναφέρει ο Γάλλος αμυντικός. 

Πηγή: sport-fm.gr