Σάρωσε τη Νίκη Βόλου ο ΠΑΣ – Διπλό η Καλλονή στη Νέα Σμύρνη

Εντυπωσιακός ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στην ουραγό της Superleague, Νίκη Βόλου, την οποία συνέτριψε στους Ζωσιμάδες με το επιβλητικό 4-0.

Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” προηγήθηκε στο 7ο λεπτό με γκολ του Μιχαήλ, ο οποίος στο 49' δημιούργησε το δεύτερο γκολ της ομάδας του, το οποίο πέτυχε με κεφαλιά ο Μανιάς. Ο Μανιάς με τη σειρά του δημιούργησε το τρίτο γκολ του ΠΑΣ, με σκόρερ τον Ίλιτς, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Τσουκαλάς με πλασέ.

Την ίδια στιγμή στη Νέα Σμύρνη, η Καλλονή έπαιρνε μεγάλο διπλό στην έδρα του Πανιωνίου με σκορ 2-0, παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές ευκαιρίες.

Η ομάδα της Μυτιλήνης έχασε πέναλτι στο 27' με τον Λεοζίνιο, καθώς ο Παπαδόπουλος έπεσε σωστά, ενώ ο Πανιώνιος είχε δοκάρι στο 41' με τον Φούντα, και σειρά χαμένων ευκαιριών, με τον Χογκ ωστόσο να διατηρεί ανέπαφη την εστία του. Τελικά, η Καλλονή πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης χάρη στα τέρματα του Κεϊτά στο 66' με κοντινό πλασέ και του Χουάνμα στο 81' με πολύ ωραία λόμπα.

Σε άλλο ματς για τη 10η αγωνιστική της Superleague που διεξήχθη ταυτόχρονα, Λεβαδειακός και Πλατανιάς αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα, σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι.