Περίπατος για τον Ολυμπιακό, 5-1 τον Πανθρακικό

Εύκολο απόγευμα είχε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Πανθρακικό στο Καραϊσκάκη σε αγώνα για τη 10η αγωνιστική της Superleague, με τους “ερυθρόλευκους” να παίρνουν τη νίκη με 4-1.

Οι Θρακιώτες είχαν από την αρχή ρόλο... κομπάρσου στο παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και να δημιουργούν ευκαιρίες, και να ανοίγουν το σκορ τελικά στο 35', με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσόρι, ένα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Τζάνη.

Πριν το τέλος του ημιχρόνου, οι Πειραιώτες πέτυχαν και δεύτερο τέρμα, όταν στο 39' ο Μπουχαλάκης έκανε το σουτ, και ο Παπαγεωργίου στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι στο 45' με τον Διαμαντάκο και στο 64' με τον Ντοσεβί, όμως πέτυχε τελικά το 3-0 στο 67' με κεφαλιά του Αυλωνίτη.

Ο Πανθρακικός μείωσε σε 3-1 στο 79' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (χέρι του Μήτρογλου μέσα στην περιοχή) του Κάσες, όμως το επιθετικό κρεσέντο των πρωταθλητών δεν είχε τελειώσει: Στο 84' ο Διαμαντάκος με κεφαλιά έκανε το 4-1, ενώ το όνομά του στη λίστα των σκόρερ πρόσθεσε στο 90' και ο Μήτρογλου, με κοντινή προβολή.

Με τη νίκη αυτή ο Ολυμπιακός έχει 20 βαθμούς, δύο λιγότερους από τον ΠΑΟΚ (που έχει έναν αγώνα λιγότερο), ενώ ο Πανθρακικός μένει στους 6 και στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.