Πήρε βαθμό στο Παγκρήτιο η Βέροια, 2-2 με τον Εργοτέλη

Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από το Παγκρήτιο Στάδιο η Βέροια, που απέσπασε ισοπαλία 2-2 από τον Εργοτέλη σε ένα χορταστικό ματς.

Το σκορ άνοιξαν οι Κρητικοί στο 13’, κι αφού η Βέροια είχε χάσει απίστευτη τριπλή (!) ευκαιρία, αφού στην αντεπίθεση που ακολούθησε ο Χαλκιαδάκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καντιμοίρη με συρτό σουτ.

Η απάντηση της Βέροια ήρθε τέσσερα λεπτά αργότερα, με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Καλτσά, όμως ήταν ο Εργοτέλης που πήγε με το προβάδισμα στα αποδυτήρια, καθώς στο 38’ ο Χαλκιαδάκης έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, ο Γιουσούφ πήρε το… ριμπάουντ και σκόραρε για το 2-1.

Και ενώ ο Εργοτέλης θα μπορούσε στο 55’ να κάνει το 3-1, αν η κεφαλιά του Γιουσούφ δε σταματούσε στο δοκάρι, ήταν η Βέροια που ισοφάρισε στο 60’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπεν, και το 2-2 έμελλε να είναι το τελικό σκορ, αφού καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε στη συνέχεια να απειλήσει.

Με το βαθμό που πήρε στην Κρήτη, η Βέροια έφτασε τους 17 βαθμούς, όσους έχει και ο Ολυμπιακός (με έναν αγώνα λιγότερο), ενώ ο Εργοτέλης παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς.