Champions League: Έγραψε ιστορία ο Λουίς Αντριάνο!

Μπορεί να τον ακολούθησαν, να τον μάρκαραν, να τον τζάρτζαραν, να του έκαναν... κεφαλοκλείδωμα, όπως φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία, όμως ο Λουίς Αντριάνο έγραψε τη δική του ιστορία στο Champions League.

Ο Βραζιλιάνος φορ της Σαχτάρ Ντόνετσκ έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που πέτυχε οκτώ γκολ έναντι οποιασδήποτε ομάδας στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο ρεκόρ έχει ισχύ για οποιαδήποτε ευρωπαϊκή διοργάνωση!

Ο Λουίς Αντριάνο πέτυχε "πενταρέ" στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων στη Λευκορωσία και στον αγώνα της τέταρτης αγωνιστικής ολοκλήρωσε το έργο του, με ένα αυθεντικό χατ-τρικ, με τρία γκολ, το ένα με πέναλτι.

Ταυτόχρονα, ο Βραζιλιάνος της Σαχτάρ ισοφάρισε το ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο, που σημειώθηκε την περσινή σεζόν (2013/14), με εννέα γκολ σε φάση ομίλων Champions League και έχει μια ανεπανάληπτη ευκαιρία να το καταρρίψει, καθώς απομένουν άλλες δύο αγωνιστικές στους ομίλους: Οι Ουκρανοί υποδέχονται την Αθλέτικ Μπιλμπάο την πέμπτη αγωνιστική και φιλοξενούνται από την Πόρτο στο φινάλε με τις ελπίδες τους για πρόκριση στους 16 του θεσμού να παραμένουν ακέραιες.