Μαξ Αλέγκρι: Με Ολυμπιακό, παίζουμε την πρόκριση στους 16

Κρίσιμο χαρακτήρισε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αυτό τον μήνα για τις φιλοδοξίες της Γιουβέντους τη φετινή σεζόν σε ιταλικό πρωτάθλημα και Champions League. 

Ο προπονητής των μπιανκονέρι επέστησε την προσοχή των παικτών τους στους δύο αγώνες που ακολουθούν με τους Πειραιώτες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, καθώς θα κρίνουν την πορεία της ομάδας και αν μπορεί να πιστεύει στην πρόκριση στην επόμενη φάση. 

"Είναι σημαντικό παιχνίδι για εμάς, από τη στιγμή που έχουμε έναν δύσκολο μήνα μπροστά μας και πιστεύω ότι θα είναι κρίσιμος μήνας", ανέφερε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε: "Για το πρωτάθλημα δεν είναι καθοριστικός, αλλά είναι πολύ σημαντικός. Για το Champions League πιστεύω ότι τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν, στην Ελλάδα και στην έδρα μας, με τον Ολυμπιακό είναι αρκετά σημαντικά για να περάσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης". 

Στη συνέχεια, ο 47χρονος προπονητής υπογράμμισε: "Η διακοπή μας επέτρεψε να ανακτήσουμε δυνάμεις, αν και είχαμε πολλούς διεθνείς, αλλά όλοι τους έχουν επιστρέψει σε καλή κατάσταση και έπαιξαν σε κάποια παιχνίδια. Υπήρξαν κάποιοι ποδοσφαιριστές εδώ κατά τη διάρκεια της διακοπής, έτσι πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας". 

Καταλήγοντας, ο Αλέγκρι στάθηκε στον Βιδάλ, ο οποίος δεν πρόκειται να παίξει απόψε και όλα δείχνουν ότι θα παίξει με τον Ολυμπιακό: "Έπαιξε σε δύο ενενηντάλεπτα και τον εξετάσαμε, διαπιστώνοντας ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεδομένου ότι ήρθε μόλις χθες πίσω, και έχοντας παίξει δύο παιχνίδια και εν όψει του σημαντικού αγώνα στην Αθήνα την Τετάρτη, νομίζω ότι είναι καλύτερα να παραμείνει στο Τορίνο".