Σ. Μανωλάς: «Η ΑΕΚ περνάει τις χειρότερες μέρες από την ίδρυση της»

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ, τον Ντέμη Νικολαϊδη, τη μεταγραφή του ανιψιού του Κώστα, καθώς και για το γιο του, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra Fm 103,3, ο Στέλιος Μανωλάς.

Εκτός των παραπάνω δεν παρέλειψε μα αναφερθεί στην προσπάθεια του Θωμά Μαύρου να βγάλει την ΑΕΚ από το αδιέξοδο, καθώς και στους παράγοντες που έπαιξαν ρόλο και έφτασαν την ΠΑΕ σε αυτό το σημείο. «Η ΑΕΚ περνάει τις χειρότερες μέρες από την ίδρυσή της και κανείς δεν μπορούσε να το φανταστεί. Πιστεύατε όμως ποτέ ότι η χώρα θα βρισκόταν σε αυτή τη θέση; Παρόλο που υπάρχουν και θετικά από την κρίση, δυστυχώς την πληρώνουν αυτοί που δεν έχουν ευθύνη, οι συνταξιούχοι και οι μισθωτοί» δήλωσε αναφερόμενος στην ΑΕΚ.

Σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο «δικέφαλος» ο παλαίμαχος αμυντικός της Ένωσης είπε τα εξής: «Από τη μέρα που πούλησε τις μετοχές ο Τροχανάς στην ENIC ξεκίνησαν τα προβλήματα και τα χρέη με την ανοχή της Πολιτείας. Η ΑΕΚ έφτασε στο να χρωστάει και να μην επεμβαίνει κανένας. Όσα συνέβησαν στο ποδόσφαιρο προηγήθηκαν της κρίσης που ζούμε τώρα. Είχαν εμπλακεί πάρα πολλοί στη διοίκηση και όπως ξέρουμε όλοι στην Ελλάδα, όταν σε μια προσπάθεια εμπλέκονται πάνω από δύο, δεν γίνεται να υπάρξει συνεργασία».

Εκτός των άλλων μίλησε και για τον Ντέμη Νικολαΐδη: «Ο Ντέμης τα έπαιξε όλα στην πρώτη προσπάθεια να βγει η ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Υπήρξαν πολύ μεγάλα συμβόλαια. Ο Κυριάκος με 1.200.000 ευρώ, ο Μπασινάς με 1.100.000, ο Χουανφράν με 600.000. Μετά ήρθε ο αποκλεισμός και δεν μπόρεσε να καλύψει το άνοιγμα με τα χρήματα που θα έπαιρνε αν έμπαινε στους ομίλους. Παρασύρθηκε ο Ντέμης, αλλά είναι εύκολο να τον κρίνεις εκ των υστέρων...» Αναφερόμενος στου παίχτες στους οποίους ο ίδιος πιστεύει ανήκει ο Κλωναρίδης , ο οποίος όπως είπε αναδείχτηκε και σε σύντομο χρονικό διάστημα, όπως επίσης οι Παπαδημητρίου, Νικολόπουλος και φυσικά ο Νικολιάς που όπως αποκάλυψε πως είναι η αδυναμία του».

Όταν ρωτήθηκε για τον γιο του Κώστα Μυλωνά ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν θέλω να μιλάω για τον γιο μου. Έπαιξε στον Θρασύβουλο και το καλοκαίρι δοκιμάστηκε από τον Παράσχο στον Λεβαδειακό. Εκεί ανήκει. Βλέπετε τα παιδιά πρώην ποδοσφαιριστών είναι δύσκολο να σταθούν. Ο κόσμος το πρώτο που λέει είναι ότι αφού τον λένε Μανωλά γι' αυτό παίζει...» Τέλος μιλώντας για τον ανιψιό του και είπε τα εξής: : «Ήμουν στη Ρόδο για τη σχολή προπονητών και δεν έζησα ζεστά την ιστορία της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό..Με όσα περνάει η χώρα μας θεωρώ ότι ελάχιστα απασχολεί τον κόσμο το που παίζει ο Μανωλάς».