Καλαμαριά: Κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ για πρόβα για τη Superleague

Σαν πρόβα για τη... Superleague είδαν το ματς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ οι παίκτες του Απόλλωνα Καλαμαριάς, όπως τόνισε ο Σπύρος Βρονταράς. 

Ο τερματοφύλακας της ομάδας, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM 94,6, σημείωσε πως η επικράτηση επί του ΠΑΟΚ ήταν μια πολύ καλή τόνωση της ψυχολογίας τους εξαιτίας της κακής έναρξης της σεζόν. 

Επίσης, αναφέρθηκε στην απομάκρυνση του Αλέξη Αλεξίου από τον πάγκο του συλλόγου αλλά και στους στόχους που έχουν θέσει. 

Διαβάστε αναλυτικά τι είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6: 

Αν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήταν μια καλή πρόβα για την Super League: "Ναι, ήταν ένα παιχνίδι για να τεστάρουμε τις δυνατότητες μας για την Super League. Θα μας δώσει σίγουρα μια ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια". 

Για την κακή εικόνα που έδειχνε η ομάδα στην προετοιμασία: "Με την εικόνα που είχαμε στα φιλικά παιχνίδια είχαμε δώσει λάθος εντυπώσεις. Πλέον η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο, αλλά φυσικά δεν πρέπει να σταματήσουμε τη δουλειά". 

Για την απομάκρυνση του προπονητή: "Ήταν απόφαση της διοίκησης. Ότι έγινε ήταν για το καλό της ομάδας". 

Για το αν η ομάδα έχει ανταπεξέλθει οριστικά την κρίση: "Έχουμε πολύ καλούς και έμπειρους παίκτες. Στην προετοιμασία όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Δεν είχαν τα πράγματα μια φυσιολογική ροή". 

Για τους στόχους του Απόλλωνα: "Είναι έτσι το πρόγραμμα που μπορεί πολύ εύκολα να μπει σε ιστορίες υποβιβασμού, αλλά και να κάνεις πλάνα ανόδου. Αν εξαιρέσεις μια θέση που μπορεί να καταλάβει μια ομάδα όλες οι υπόλοιπες σε οδηγούν είτε στα πλέι άουτ είτε στα πλέι-οφ".