Πολυπόθητος γκολκίπερ ο Ορέστης Καρνέζης

Δεν πρόλαβαν να περάσουν και πολλές ώρες από τη διάψευση του Παναθηναϊκού για το ενδιαφέρον ιταλικών συλλόγων για τον τερματοφύλακα, Ορέστη Καρνέζη και νέες εκδηλώσεις ενδιαφέροντος βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Πληθώρα ενημερωτικών ιστοσελίδων έκαναν λόγο τις περασμένες ημέρες για ζωηρό ενδιαφέρον της Λάτσιο για την απόκτηση του Έλληνα πορτιέρο, με αφορμή τις διπλές αναμετρήσεις των δύο ομάδων, στο πλαίσιο του δέκατου ομίλου του Europa League. Τα παραπάνω δημοσιεύματα, μερικά εκ των οποίων ανέφεραν και ακριβή ποσά -2 εκατομμύρια ευρώ- ανεπίσημης πρότασης των λατσιάλι προς το τριφύλλι- αναγκάστηκε να διαψεύσει η διοίκηση των πρασίνων.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας Sportday στη στήλη "Τρελός του χωριού" είναι μόνο η αρχή. Η εφημερίδα κάνει λόγο για φιλολογικό ενδιαφέρον αγγλικών ομάδων για τον παίκτη.

Εξάλλου, η βελγική ιστοσελίδα knack.be πλέκει το εγκώμιο του Έλληνα διεθνή, συνδυάζει την περίπτωσή του με τις συζητήσεις του Σεπτεμβρίου μεταξύ Σαρλερουά και Μιχάλη Σηφάκη και προβλέπει ότι σύντομα ο Καρνέζης θα προκαλέσει το ενδιαφέρον της Άντερλεχτ.

Για όλες τις φήμες, ο μάνατζέρ του τηρεί σιγή ιχθύος και δεν επιβεβαιώνει, αλλά ούτε και διαψεύδει.