Με την ψυχή στο στόμα ο Ηρακλής στην επόμενη φάση

Τα… χρειάστηκε τελικά ο Ηρακλής μέχρι να περάσει στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας. Έχοντας το υπέρ του 1-0 από το πρώτο ματς και ανοίγοντας το σκορ στο 15’ με τον Τόσκα στην έδρα της Λαμίας, ο «Γηραιός» έδειχνε πως δεν θα αντιμετώπιζε ιδιαίτερα προβλήματα. 

Διαφορετική γνώμη είχαν όμως οι γηπεδούχοι που στο 42’ με σουτ του Νεοφύτου ισοφάρισαν και κατά κάποιο τρόπο μπήκαν ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης. 

Στο 78’ μάλιστα ο Γιενγκά ευστόχησε σε πέναλτι κι έδωσε προβάδισμα 2-1 στους Λαμιώτες που αύξησαν ακόμη περισσότερο την πίεση προς τους φιλοξενούμενος, χωρίς ωστόσο να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ που θα έστελνε εκείνους στην επόμενη φάση. 

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Mπλάζιτς, Ζουλιώτης, Κωστόπουλος(32' Καμαρά), Βασιλόγιαννης, Φράγκος, Μάριτς, Ρεπετσάς, Λεάντρο, Γιενγκά, Μουμίν(56' Γκούρμα), Νεόφυτος. 

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Xoυάντερσον, Στάμου, Τόσκας(66' Ζιάμπαρης), Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς(66' Βαλεριάνος), Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Περόνε, Σιατραβάνης, Κάσσος(87' Αγγελούδης), Ρομάνο. 

πηγή: sport-fm.gr