Φερνάντο Σάντος: Δεν έχω μιλήσει με την Πορτογαλία

Ο Φερνάντο Σάντος διαψεύδει ότι ενδιαφέρεται για τον πάγκο της εθνικής Πορτογαλίας.

Οι Πορτογάλοι έχουν μείνει... ακέφαλοι μετά την αποχώρηση του Πάουλο Μπέντο και βιάζονται για αντικαταστάτη μετά το... στραπάτσο της ήττας από την Αλβανία με 1-0 στην Ιβηρική.

Οι αυξανόμενες φήμες για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Δράκων δημιουργήθηκαν, σύμφωνα με τον Σάντος, από την άρνησή του να σχολιάσει το έργο του Μπέντο μπροστά σε δημοσιογράφους.

Μετά την έκταση όμως που πήρε το θέμα, ο ίδιος ο Φερνάντο Σάντος διαψεύδει ότι υπήρχε οποιαδήποτε επαφή, καθώς και το ότι έχει επικοινωνήσει κάποιος μαζι του από πλευράς της πορτογαλικής Ομοσπονδίας.

Τις παραπάνω δηλώσεις ο Σάντος της έκανε στον πορτογαλικό Τύπο και πρόσθεσε επίσης ότι δε μίλησε για τον Πάουλο Μπέντο και το έργο του "επειδή δε σχολιάζει ποτέ δημοσίως συναδέλφους του".

Όπως και να 'χει, πάντως, ο Πορτογάλος προπονητής εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας και έχει αναθέσει σε δικηγόρο την προσπάθεια μείωσης της αυστηρής τιμωρίας των οκτώ αγωνιστικών που του έχει επιβληθεί για τα παράπονά του για τη διαιτησία του αγώνα της Ελλάδας με την Κόστα Ρίκα στους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, η οποία μπορεί να παίξει αρνητικό ρόλο στην ανάληψη οποιασδήποτε θέσης σε αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.