Ν. Αναστόπουλος: “Συνειδητή επιλογή η παραμονή μου στον ΟΦΗ”

Πιστός στον ΟΦΗ δηλώνει ο Νίκος Αναστόπουλος. Ο έμπειρος τεχνικός υπογράμμισε πως περνάει καλά στο σύλλογο του Ηρακλείου, καθώς εκεί έχει βρει ανθρώπους που έχουν το ίδιο σκεπτικό μαζί του στο αγωνιστικό κομμάτι, με αποτέλεσμα να μην θέλει να φύγει τις τάξεις της ομάδας.

Ο "Αλενατόρε" χαρακτήρισε την παραμονή στην ομάδα του Ηρακλείου ως "συνειδητή επιλογή". ενώ είχε προτάσεις από άλλους συλλόγους με υψηλότερο μισθό.

"Ο ΟΦΗ όταν είναι πλήρης, ειδικά μέσα στο Ηράκλειο δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν. Και θα υπερασπίσουμε αυτό το δικαίωμα με κάθε τρόπο. Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που έχει μια ιστορία που αποτελεί οδηγό μας για την συνέχεια. Δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από αυτό το πράγμα. Σαν ΟΦΗ δεν μπορούμε να λέμε ότι στόχος μας είναι η σωτηρία. Στόχος μας είναι να πηγαίνουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Δεν αρμόζει στον σύλλογο να λέμε ότι πάμε για σωτηρία. Δεν είναι όμορφα ακουστικά", συμπλήρωσε ο 54χρονος προπονητής.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Έλληνας τεχνικός συμπληρώνει το Γενάρη το μεγαλύτερο διάστημα παραμονής του σε σύλλογο ως πρώτος προπονητής.