“Φρένο” στα σενάρια πώλησης του Ολαϊτάν

Τέλος στις φημολογίες και τα σενάρια για ενδεχόμενη παραχώρηση του Μίκαελ Ολαϊτάν βάζει ο ατζέντης του, Πασχάλης Τουντούρης. Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ στάθηκε η κύρια αφορμή της διάψευσης. Τονίζεται από τον μάνατζερ του Νιγηριανού ότι η Βέροια έχει τον πρώτο λόγο για τις διαπραγματεύσεις.

"Πρέπει να βάλουμε κάτω κάποια δεδομένα. Υπάρχουν κάποια σενάρια που δυστυχώς συντηρούνται. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τη Βέροια, και η καθ’ ύλην αρμόδια για οποιαδήποτε κίνηση του είναι η ΠΑΕ Βέροια. Οποιοδήποτε άλλο σενάριο είναι εκ του πονηρού. Κλείνει τα 20 τον Ιανουάριο και δεν είναι και ότι πιο εύκολο να το διαχειριστεί όλο αυτό.

Δεν υπάρχει περίπτωση να προϋπογράψει πουθενά για το καλοκαίρι. Οποια ομάδα τον θέλει θα πρέπει να κινηθεί μέσω της Βέροιας τον Ιανουάριο. Αν δεν υπάρξει συμφωνία, εμείς τον Φεβρουάριο το πρώτο που θα κάνουμε είναι να μιλήσουμε με τη Βέροια για το συμβόλαιο του και αν δε τα βρούμε θα μιλήσουμε για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σε αυτήν την ηλικία και με αυτές τις ικανότητες, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και δεν το κρύβω αυτό. Η δουλειά μας είναι να μιλάμε με ανθρώπους του ποδοσφαίρου κάθε μέρα, για διάφορα θέματα. Στο πλαίσιο των σχέσεων μας με την Ευρώπη, έρχονται αρκετοί σκάουτερ και παρακολουθούν.

Από αυτό μέχρι να θεωρείται δεδομένη η μεταγραφή, και σε περίοδο που έχει συμβόλαιο και αγωνίζεται σε μία ομάδα που έχει στόχους, τα θεωρώ κακοπροαίρετα και εκ του πονηρού. Τη στιγμή την οποία το ελληνικό πρωτάθλημα έχει νέους ποδοσφαιριστές, αλλά λίγοι είναι οι ικανότεροι και αυτός ο ποδοσφαιριστής έχει δείξει τις δυνατότητες του εδώ και δύο χρόνια, σίγουρα προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων. Αν αυτός είναι ο ΠΑΟΚ, η Βέροια είναι αρμόδια να απαντήσει", τόνισε ο Πασχάλης Τουντούρης.