ΟΦΗ-Βέροια για την κορυφή της Superleague!

Αν και ακούγεται κάπως υπερβολικό, ποιος θα περίμενε πριν από μερικά χρόνια δύο ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες σήμερα να τεθούν αντιμέτωποι και το παιχνίδι ΟΦΗ-Βέροια να θυμίζει κάτι από… Champions League. 

Ο λόγος για τον Τζενάρο Γκατούζο, βασικό στέλεχος της Μίλαν όταν σήκωσε το βαρύτιμο τρόπαιο το 2003 και το 2007 και προπονητή των Κρητικών επί του παρόντος και από την άλλη τον Ραούλ Μπράβο, ο οποίος ήταν στο ρόστερ της πρωταθλήτριας Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης του 2002, πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, που τώρα αγωνίζεται στη Βασίλισσα του Βορρά. 

Εκτός από τους δύο αυτούς σπουδαίους αθλητές, τα φώτα σήμερα είναι στραμμένα και στον Μπεν, αφού ο Γάλλος μεσοεπιθετικός είχε σκοράρει και στα δύο ματς (εντός και έκτος) των δύο ομάδων στο περσινό πρωτάθλημα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής ο Ατρόμητος είναι η μόνη ομάδα στη φετινή Superleague που έχει το απόλυτο των -δύο- νικών και επειδή ακριβώς ΟΦΗ και Βέροια νίκησαν την πρώτη αγωνιστική, αν υπάρξει νικητής το βράδυ στο Ηράκλειο της Κρήτης (21:30, Novasports 1), θα κάνει παρέα στους Περιστεριώτες στην κορυφή του πρωταθλήματος!