Ολυμπιακός: Έρχεται δανεικός ο Ποντόλσκι;

Είναι δυνατόν ο Ολυμπιακός να πραγματοποιήσει άλλη μια μεταγραφή αεροδρομίου με έναν ακόμη επιθετικό και αυτός να είναι ο Λούκας Ποντόλσκι.

Η απάντηση είναι πως όλα είναι δυνατά με τον αιφνιδιαστικό σε κάθε μεταγραφική περίοδο -από τις τελευταίες- Ολυμπιακό των πολλών μεταγραφικών κινήσεων, των πολλών ταμπλό και των πολλών προσώπων, ειδικά τώρα που οι πρωταθλητές Ελλάδας πήραν 15 εκατ. ευρώ από τη Ρόμα για τη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Milliyet, "μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Λούκας Ποντόλσκι, ο οποίος αποχωρεί από την Άρσεναλ, είναι ο Ολυμπιακός".

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον παίκτη με μορφή δανεισμού, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο κανονικής μεταγραφής, ενώ επισημαίνεται ότι ενδιαφέρονται για τον Γερμανοπολωνό μερικές ακόμη ομάδες, όπως η Γαλατασαράι, η Γιουβέντους, η Βόλφσμπουργκ και οι Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς.

Στο μεταξύ, ο Ολυμπιακός ενδέχεται να φέρει στην Ελλάδα έναν ακόμη παίκτη-έκπληξη για τη μεσαία γραμμή και τη θέση του Ανδρέα Σάμαρη, με την υπόθεση του Κλεμάν Σαντόμ να κερδίζει ολοένα και περισσότερους πόντους.