Ουδέν νεώτερο από τη συνάντηση Βιντιάδη – Δημητρέλου

Χωρίς ιδιαίτερες ειδήσεις ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Δημήτρη Βιντιάδη με τον Ανδρέα Δημητρέλο στα γραφεία  του πρώτου στην Κηφισιά. Ουσιαστική εξέλιξη με το θέμα της ΑΕΚ και το ενδεχόμενο να κλείσει και τυπικά το ζήτημα της απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της “κιτρινόμαυρης” εταιρείας.

Για μία ακομα φορά οι δύο ισχυροί άνδρες ασχολήθηκαν παρουσία του οικομικού επιτελείου του υποψήφιου επενδυτή με την ταυτοποίηση των οικονομικών στοιχείων που αφορούν την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Στόχος είναι η ρύθμιση κάθε λεπτομέρειας – όπως αναφέρεται - για να προχωρήσει ο Βιντιάδης στη διευθέτηση των οφειλών προς τους πιστωτές της εταιρείας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαρρέουν από το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, η διαδικασία ταυτοποίησης των οικονομικών στοιχείων της εταιρείας θα διαρκέσει για περίπου 3 μέρες. Επομένως, αύριο και μεθαύριο θα συνεχιστούν οι συναντήσεις των δυο πλευρών που δεν αναμένεται να έχουν ουσιαστική είδηση για το μέλλον της ΑΕΚ σχετικά με το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ.