Άρχισαν οι διακανονισμοί οφειλών προς τρίτους στον Άρη

Αρχίζουν και πληρώνουν τους βεβαιωμένους πιστωτές τους στον Άρη.

Βάσει της εισήγησης του Πρωτοδικείου την περασμένη Παρασκευή, η ΠΑΕ των κιτρίνων καλείται να διευθετήσει όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος που έχουν τελεσιδικήσει προτού εκπνεύσει η ημερομηνία παράτασης της υπαγωγής στο άρθρο 99.

Ο δικηγόρος Γιώργος Βήττας έχει αναλάβει τους διακανονισμούς με όσους υπήρξαν μέλη του έμψυχου δυναμικού του Άρη. Πρώτος πέρασε σήμερα το πρωί το κατώφλι του γραφείου του Θεσσαλονικιού δικηγόρου ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Σάκης Τσιώλης.

Στον Καρδιτσιώτη τεχνικό οφείλονταν 85.000 ευρώ. Πρόκειται για δεδουλευμένες αποδοχές βάσει συμβολαίου. Ο τεχνικός των Αρκάδων μείωσε τον Μάρτιο που μας πέρασε τις απαιτήσεις του κατά 30.000 ευρώ και σήμερα βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για να κλείσει το θέμα, συμφωνώντας τελικά στις 35.000 ευρώ.

"Ουσιαστικά από τον Αρη δεν έβγαλα χρήματα, διότι μέσα σε όλα, είναι και τα ενοίκια του σπιτιού και των συνεργατών μου τα οποία πλήρωνα από την τσέπη μου, όπως και την εφορία. Αλλά δεν με πειράζει. Κρατώ την αγάπη του κόσμου και το γεγονός πως κάθισα στον πάγκο αυτής της μεγάλης ομάδας και αυτό μου αρκεί", δήλωσε ο Σάκης Τσιώλης αμέσως μετά την έξοδό του από το δικηγορικό γραφείο του Γιώργου Βήττα.

Σειρά παίρνουν τώρα οι ποδοσφαιριστές Νάτσιο Γκαρσία και Χρήστος Αραβίδης.